WAD online sessies

In deze tijd is het organiseren van bijeenkomsten met grotere aantallen deelnemers niet mogelijk. Om toch iets van kennisdeling tussen wetenschap en de klinische praktijk mogelijk te maken binnen het concept van de WAD-cursussen organiseren we in 2022 de WAD online nascholingssessies.

De WAD-cursus gaat altijd uit van een gedegen neurobiologische basis om vervolgens toe te werken naar een klinische uitwerking. Hoewel we hebben ervaren en beseffen dat interactieve fysieke bijeenkomsten het meest efficiënt zijn en dit dan ook geen vervanging is voor de fysieke WAD cursus die wederom in november op Vlieland zal plaatsvinden willen we in deze online sessies proberen iets van deze benadering te bereiken.

1x per maand zal er een tweetal kortere onderdelen per online nascholingssessie aangeboden worden. Tijdstip is van 16.00u tot 18.15u, waarbij twee voordrachten van ieder een uur verzorgd worden met 15 minuten pauze.

Uit de pool van interessante voordrachten die we inmiddels met de WAD-cursussen hebben opgebouwd hebben we voor de eerste helft van het jaar een aantal sessies samengesteld.

Het schema met data en sessies kunt u vinden onder “SESSIES”